JanneHeikkinen11

Kaikki blogit puheenaiheesta Ukrainan presidenttivaalit

Koomikko presidenttinä ja pakotteet pois?

Ukraina äänesti koomikko, näyttelijä ja tv-tuottaja Volodymyr Zelenskyn maan presidentiksi.

 Vaalin tulos yllätti ja kuumensi maan poliittista tilannetta.

Enemmistön saanut Zelensky sai heti niskaansa syytöksiä siitä, että hän olisi ”Kremlin agentti” ja että hän olisi itse asiassa ukrainalaisen oligarkki Ihor Kolomoiskyn sätkynukke.

Uuden presidentin vastustajat ovat myös toistelleet sitä, että Zelensky on vaarallinen tai ainakin vaarallisen kokematon presidentiksi. Että Putin ahmaisee maan itselleen näin heikolta presidentiltä.

Koomikkoja Ukrainassa

Ukrainaan valittiin Uusi Presidentti,  koomikko siis median mukaan.  Ukrainan edellinen presidentti tuskin lieni mitään muuta hänkään. Miehestä on hassuja videoita humalassa toikkaroinneista yhtä paljon kuin Junckerista konsanaan ja miehen liiketoimet eivät todellakaan kestä päivänvaloa - taikka hänen vaimonsa liiketoimet, vaikka presidentti lupasi kitkeä korruptiota ja nostaa tavallisen ihmisen elintasoa. Niin, ja lopettaa sodan.

EU:n Ukrainan separatistit presidentivaaleihin 25.5.! Sinetti kahtiajaolle!

Ukrainan EU myönteiset separatistit kaappasivat vallan äärioikeistolaisten aseellisten  ryhmien tukemana ja syrjäyttivät demokraattisesti valitun presidentin, parlamentin sekä oikeuslaitoksen.

EU maiden ministerit osallistuu mielenosoituksiin ja kouluttaa sekä rahoittaa mielenosoittajien aseellista toimintaa. 

EU-terroristi Dimitri Jaros Ukrainan presidenttiehdokkaaksi

Ukrainan peristenttiehdokkaaksi rekisteröityi eilen vallankaappauksen aseellisen rymittymän johtaja Dimitri Jaros. Jarosilla on oma asellinen organisaatio Ukrainan kaikissa osissa ja sen toimia suojelee äärinationalistiset ukrainalaiset. 

Oikea sektori syrjäytti Kiovan mellakkojen jälkeen kaupungin polisivoimat ja ryhtyi pitämään "järjestystä" yllä. Tämän jälkeen kaupunki on joutunut täydelliseen kaaokseen ja aseistettujen ryhmien ryöstelyn kohteeksi. Koteihin tunkeudutaan, ihmisiä kitnapataan ja katoavat jäljettömiin. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä